Bedrijfsmassages

Bedrijfsmassages worden in de meeste gevallen uitgevoerd door middel van stoelmassages. Deze massages worden op een comfortabele speciale ergonomische stoel uitgevoerd en duren meestal niet langer dan 15 minuten.

In het tijdsbestek van een koffiepauze voelt men zich na een massage weer ontspannen, energiek en gefocust. Met een regelmatige massagebehandeling kunnen meestal diverse klachten effectief worden aangepakt of worden voorkomen.

Stoelmassages bij bedrijven helpen aantoonbaar bij het verlagen van het ziekteverzuim en het verhogen van de medewerkerstevredenheid. Met een stoelmassage laat u als werkgever zien dat
u het welzijn van uw medewerkers serieus neemt.

Met onze gespecialiseerde stoelmassages kunnen wij uw medewerkers preventief en curatief behandelen voor diverse arbeidsgerelateerde klachten.

Veel voorkomende en te behandelen klachten zijn:
• (Werk)stress;
• Tintelingen in handen en vingers;
• RSI klachten zoals o.a. muis- en tennisarm;
• (Spannings)hoofdpijn, nek-, schouder- en rugpijn;
• Stijfheid van spieren en gewrichten in de schoudergordel.

In zo’n 15 à 20 minuten kan al veel positief resultaat behaald worden. Niet voor niets besluiten steeds meer bedrijven om periodieke Stoelmassages op te nemen in hun Arbobeleid.

Wij zorgen voor alle benodigde attributen zoals massagestoel, hygiënische hoofdsteundoekjes en overige benodigdheden. Het enige dat wij van u vragen is een kleine ruimte met voldoende privacy.

De prijs is sterk afhankelijk van het aantal gewenste massages per keer en de gewenste frequentie. Dus neem gerust contact op om samen tot een op maat gesneden aanbieding te komen.